3 Mart 2012 Cumartesi

Yurttaş’tan 45 gölet müjdesi

Yurttaş’tan  45 gölet müjdesiYapılacak olan 45 gölet ile topraklarımızı sulu tarıma geçireceğiz ifadesini kullanan Yurttaş konu ile ilgili olarak şu açıklamada bulundu: “1000 günde 1000 Gölet projesinden en çok faydalanan iller arasında Manisa’da bulunmakta. 45 Gölet ile topraklarımızı sulu tarıma geçireceğiz. Böylece verimli Gediz havzasından daha fazla ürün alınabilecek. Manisa’nın faydasına olan tüm işlerin takipçisi olduğumuz gibi bu projenin de takipçisiyiz” dedi.
    Proje kapsamında Orman Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile görüşen Yurttaş açıklamalarına şöyle devam etti; “Bakanımızdan Gediz nehrini koruma eylem planı hakkında da bilgi aldık. Yapılanları yerinde görmek, Gediz eylem planını incelemek ve takip etmek amacıyla Bakanımızı Manisa’ya davet ettik. Kendisi de bu davetimizi kırmayarak ilimize geleceğini söyledi. Susuz yaşam düşünülemez. Memleketimizin hangi köşesinde olursa olsun tüm milletimizin ortak sorunu olan içme suyunu bir proje haline getirdik.
   Özellikle köylerimiz başta olmak üzere hiçbir yerleşim alanında su sorunu kalmayacak. Bin günde bin gölet projesi kapsamı sayesinde sulu tarıma geçmiş olacağız. Milletimize ve devletimize hayırlı olsun” ifadesini kullandı.

0 yorum:

Yorum Gönder

Lütfen Bu Yazı Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazınız