19 Mart 2012 Pazartesi

Aykut Kocaman Derbi Yorumu 2-2

 

Fenerbahçe'de derbi maçta iki farklı öne geçilmesine rağmen maçı kazanamamanın üzüntüsü yaşanırken, Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın takımını Türkiye Kupası maçına konsantre etmeye çalıştığı öğrenildi.

Derbi maçın üzerinden 24 saatten fazlasının geçmiş olmasına rağmen üzerlerindeki hayal kırıklığını hala atlatamadıklarını gözlemlediği oyuncuları ile özel görüşme yapan Aykut Kocaman'ın, lig ve play off sürecinde kendilerini affettirmek için hala fırsatlarının bulunduğunu ve önlerindeki 9 maçı kazanmaları halinde şampiyonluk ünvanlarını koruyabileceklerinin altını çizdiği belirlendi.

Futbolcularından basında çıkan haberlere kulaklarını tıkamaları uyarında bulunan Aykut Kocaman'ın, henüz hiçbir şeyin bitmediğini estirilen havanın tersine geçtiğimiz yıl olduğu gibi omuz omuza vermeleri halinde önlerinde kimsenin duramayacağını söylediği bildirildi.

Gerçek Fenerbahçe'nin ilk yirmi dakikada sahada olan takım olduğunu oyuncularına anlatan Aykut Kocaman'ın, bu performansı sergilerlerse bir kez daha şampiyonluğa ulaşabileceklerini ifade ettiği öğrenildi.

Şimdi önlerinden Türkiye Kupası maçlarının bulunduğuna da değinen Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın, camianın uzun süreli bu hasretini de bitirmelerinin en az lig şampiyonluğu kadar değerli olduğunu futbolcularına hatırlattığı belirtildi.

Kupadaki rakipleri Samsunspor'un ligde zor günler geçirdiğini ve bu sebepten dolayı bu maça fazla konsantre olmayacakları iddialarının kendilerini rahatlatmaması gerektiği söyleyen Kocaman'ın, ligde aldıkları 3-1 lik mağlubiyeti oyuncularına hatırlattığı öğrenildi.

Sarı Lacivertliler Samsunspor maçının hazırlıklarına da ara vermeden başlarlarken, Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın derbi maçta yorulan oyuncularından bir bölümünü dinlendirmeyi planladığı gelen haberler arasında.

Aykut Kocaman'ın Gökhan Gönül'ün yerine Orhan Şam'a, Emre Belözoğlu'nun yerine Selçuk Şahin'e, Kaptan Alex'in yerine de Dia'ya hazır olun talimatı verdiği ifade edildi.  



Kaynak:Lig TV

0 yorum:

Yorum Gönder

Lütfen Bu Yazı Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazınız