28 Şubat 2012 Salı

Kamu-Sen Söz Yarışması


Kamu-Sen Söz Yarışması. Türkiye Kamu-Sen Söz Yarışması Şartnamesi. Yarışmaya katılım serbesttir. Yarışmaya Türkiye Kamu-Seni anlatan ve bestelenmeye müsait ölçü ve uyaktaki şiirlerle katılınması önemlidir.
Başvurular yarisma@kamusen.org.tr adresine e-posta yoluyla, Türkiye Kamu-Sen Ar-Ge Merkezi, Dr. Mediha Eldem Sokak No: 85 Kocatepe/Ankara adresine elden ya da posta aracılığıyla yapılabilecektir. (Elden ve posta ile yapılacak başvurularda eserlerin CD’ye kaydedilerek teslim edilmesi zorunludur)

Katılımcılar mutlak surette isim, soy isim, açık adres ve telefon numarası bildirmek zorundadır.

Gönderilen eserlerin daha önce başka bir yerde yayınlanmamış olması gerekmektedir.

Yarışmanın konusu, Türkiye Kamu-Sen’dir.

Yarışmaya son başvuru tarihi 30 Nisan 2012’dir.

Eserler, edebiyat alanında uzman, öğretmen, akademisyen ve sendika temsilcilerinden oluşan bir jüri tarafından değerlendirilecektir.

Yarışmada ödül olarak, birinci olan yarışmacıya 5; ikinci olan yarışmacıya 3 ve üçüncü olan yarışmacıya 2 Cumhuriyet (Ata) Altını verilecektir.

Yarışma sonuçları 30 Mayıs 2012 tarihinde internet sitemizde (www.kamusen.org.tr) açıklanacak, ayrıca dereceye giren katılımcılar telefonla da bilgilendirilecektir.

Ödüller 23 Haziran 2012 tarihinde Ankara’da gerçekleştirilecek organizasyonla sahiplerine teslim edilecektir.

Ankara dışından dereceye giren yarışmacıların ödül töreni için yol, yemek ve konaklama gideri Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonu tarafından karşılanacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Lütfen Bu Yazı Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazınız