Devlet Bahçeli Antalya'da

MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli antalya miting fotoğrafları konuşması izle video fotoğraflar

Mavi İzmir Tişörtlerie

Yepyeni tasarımlarla genişleyen ve fenomene dönüşen Mavi İstanbul Tişörtleri’nden sonra, artık İzmirli’lerin de kendilerine özel bir tişört koleksiyonu var..

Haç Başvuruları Diyanet.Gov.Tr

Hacı adayları başvuruları

İstanbulda Salihli Kirazı

Migros Salihliye ilk şubesini açar açmaz hemen reklamlarında Salihli Allahdiyen kirazının reklamını yapmaya başladı.. Ticaret böyle birşey olsa gerek :)

Şehit Oğlunun mezarını terk etmedi.

KASTAMONU’nun Avlacık Köyü’nde tek başına yaşayan Sadık Tokat, PKK’lı teröristler tarafından 19 yıl önce Van’da şehit edilen 8 oğlundan biri olan...

26 Ocak 2012 Perşembe

25 Ocak Barça Real Madrid derbisi golleri izle

Dün akşamki derbi sonucu 2-2 bitti ama barça bu maçta geçenki kadar iyi oynamadı maçı kazanırız ümidiyle oynadılar ama maç berabere bitti Real Madrid ise çok güzel oynadı maçta çok pozisyon vardı

25 Ocak 2012 Çarşamba

Şirler pençe-i kahrımda olurken lerzan beni bir gözleri ahuya zebun etti felek !

Yavuz Sultan Selim'in İran güzeline yazdığı şiirlerin en etkilisi bence budur İskender palanın yazdığı Şah ve Sultan kitabında Yavuz Sultan ile İran Şahı İsmailin arasındaki diyaloglar anlatılıyor mühthiş bir kitap okumanızı tavsiye ederim.
Bilmiyorum bana nasil bir büyü etti felek, Aldı gozyaşlarimi arttırdıda kan etti felek, Korkudan titrerken aslanlar bile pençemde, Gitti beni bir ahu gözlüye aciz etti felek. Yavuz Sultan Selîm Han (1470-1520)


Yavuz Sultan Selim Han

Cumhuriyet Üniversitesi Biyokimya bölümü

2011 yılında ek yerleştirme ile Cumhuriyet üniversitesine ( Sivas ) Biyokimya bölümü açıldı daha önce ege üniversitesinde bulunan bu bölüm bitki, hayvan ve mikroorganizma biçimindeki bütün canlıların yapısında yer alan kimyasal maddeleri ve canlının yaşamı boyunca sürüp giden kimyasal süreçleri inceleyen bilim dalıdır. 

Manisaspor taraftarı Tarzanlar Kemal Özdeşi geri istiyor

Taraftarlar imza kampanyası başlattı ve teknik adamlarını geri istiyorlar ve bence haklılar ! Kemal hoca takımı zor günde bırakıp gitmemeli..

Kemal Özdeş için imza kampanyasına katıl

Kemal hoca bu akşam istifa etti ve Manisaspor Taraftarları Tarzanlar imza kampanyası başlattı bu kampanyaya katılmak için http://imza.la/kemalozdesbizibirakma 

24 Ocak 2012 Salı

Osman Öztunç Ağlıyorum ben dinle


Osman öztunçun mükemmel şarkılarından bir tanesi daha sizlerle dinleyiniz (indir me)

15 Ocak 2012 Pazar

16 Ocak Manisaspor - Fenerbahçe maçı geniş özeti izle

Maçın geniş özetini ve gol olursa gollerini sitemizden bakabilirsiniz

Star tv canlı izle

Star tv canlı izle burada 16 Ocak pazartesi manisaspor fenerbahçe maçı canlı izle